2021. június 12. szombat

Augusztus végén tartják meg a Fishing on Orfűt


Baranya - 2021. május 5.
szerző: SH

Fotó: Sóki Tamás
Fotó: Sóki Tamás

Augusztus 25. és 28. között tartják meg a járványhelyzet miatt tavaly elmaradt Fishing on Orfű fesztivált.

A rendezvényt eredetileg június 16. és 19. között tartották volna, de a járványhelyzet és a bizonytalan lehetőségek miatt egy pótdátumot is kijelöltek.

A halasztás hátterében a szervezéshez szükséges idő rövidsége áll, valamint az, hogy a zenés, táncos rendezvények megtarthatóságára vonatkozó szabályok egyelőre nem ismertek – közölték.

A már megváltott fesztiválbelépők és a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra és a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

A szervezők jelezték, hogy amennyiben lehetséges, akkor az eredeti időpontban – június 17-én, 18-án és 19-én – egy kisebb, családias rendezvény tartanának, amelyről későbbre ígértek részleteket.

A fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén.

A fesztivál egy “beköltöző nappal” kedveskedik azoknak, akik tavaly egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt. Ők augusztus 24-én olyan előadókkal találkozhatnak, mint Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó.