2021. szeptember 20. hétfő

Lezárult a zsetongyűjtés – az újraélesztés oktatását támogatja Siklóson a Tesco


Életmód - 2021. július 21.
szerző: SH

tescozseton

A Tesco Ön választ, mi segítünk pályázatának kilencedik fordulójában többek között tanulástechnikai tábort, közösségi főzőtanfolyamot, ovis tyúkólat és a falusi vendéglátásba illeszkedő ifjúsági szállás kialakítását is támogatja Baranya megyében.

A megye 3 áruházában összesen 9 pályázatra voksolhattak a vásárlók a pénztárnál kapott zsetonokkal június 14. és július 11. között.

A siklósi áruház vásárlói a legtöbb voksot az Esély a segítségnyújtásra – Hogyan legyél hétköznapi hős? című projektre adták le. A Nők Együtt Sikeresen Egyesület, mint a körzet legtöbb szavazatot összegyűjtője 400 ezer forintot kap elképzelései megvalósításához.

A célkitűzés szerint az újraélesztés alapvető technikáinak elsajátítását szeretnék segíteni egy ambubaba készlet vásárlásával.

A második legtöbb zsetont gyűjtőt 200 ezer, míg a harmadik helyezettet 100 ezer forinttal díjazza az áruház, így a tésenfai Vidéken Jó! Alapítvány Mobil tyúkól – menő tudás! illetve a Baranyahídvégi Polgári Egyesület Összhangban egymással szálláshely kialakítását célzó projektje is kapott támogatást.