Eldőlt, ki nyerte a Tesco zsetonos versenyét


Életmód - 2023. február 22.
szerző: SH

zsetondobastesco

A Tesco Ön választ, mi segítünk játékának 12. fordulójában többek között néphagyományokat őrző programokat, tematikusan kialakított komplex játszótér létrehozását, valamint időseket támogató programokat is támogat Baranya megyében.

A tizenkettedik, január 16. és február 12. között zajló fordulóban 59 körzetből érkeztek az oktatást, képesség-fejlesztést támogató, egészséges életmódra ösztönző, valamint környezetvédő és -szépítő kezdeményezések kategóriában pályázatok, melyek közül az Effekteam Egyesület független szakértői választották ki azokat, amelyek továbbjutottak a szavazási szakaszba.

Körzetenként a legtöbb szavazatot összegyűjtőket 400 ezer, a második legtöbb zsetonnal rendelkezőket 200 ezer, a harmadik helyezetteket 100 ezer forintos támogatással díjazza a Tesco, míg a különdíjasokat pályázatonként további 275 ezer forinttal jutalmazza.,

A siklósi mellett mohácsi áruházban is zajló szavazást a Lippói Gárdonyi Géza Általános Iskola Magaságyás a jövőért elképzelése nyerte 5279 zsetonnal. A második helyen a Siklósi Dózsa György Úti Óvoda Szemfüles érzékszervek projektje végzett 4840 érmével, míg a kémesi gyerekek Szemfüles Érzékszervek kezdeményezése 3572 szavazattal a harmadik díjat kapja.

A projektekről korábban itt írtunk.